Hoppa till innehåll

Visa upp din katt på Sundbyholmsdagen den 26 juli – en MSK succé

Sundbyholmstravets familjedag den sista fredagen i juli är numer något av en tradition att vara med på för MSKs medlemmar. Vi har varit med varje år sen starten 2019 och det har varit succé varje gång. Helt klart att MSKs katter en av de populäraste attraktionerna där medlemmar visar upp sina fina katter.

Även i år kommer vi att finnas på plats i totohallen som ambassadör för katten. Vi tycker det är ett jättebra tillfälle att bidra till att höja kattens status och umgås med sina klubbkompisar! Det är både roligt och trevligt att tillsammans bygga upp burar, inreda och sen få visa fina katter.

Vill du vara med? Med eller utan katt. Skriv till tina@mellansvenskakattklubben.se eller siv@mellansvenskakattklubben.se och anmäl ditt intresse.