Hoppa till innehåll

Jobba på utställning

Att anordna en internationell utställning är superkul! Men det är en hel del att göra för att det ska bli en lyckad utställning för alla deltagare. Vi i MSK behöver hjälpas åt att göra vår internationella utställning till en trevlig mötesplats.

Häng med och bli funktionär! Det är roligare ju fler vi blir och du behöver inte ha tidigare erfarenhet för att vara med. Det är ett bra sätt att lära känna engagerade kattmänniskor och klubbkamrater – och inte minst lära sig hur en utställning egentligen går till. Det finns flera olika uppgifter – vi hittar nåt som passar dig!

Nedan har vi listat en del av det som måste göras när vi arrangerar en utställning. Kan du hjälpa till någon tid under fredag, lördag eller söndag så vore det suveränt!

Vi bjuder på fika till de som jobbar kortare pass och mat till alla som jobbar långa dagar, så skriv även om du har några allergier vi behöver känna till. 

Anmäl dig som funktionär!

Om du är intresserad av att hjälpa till på vår utställning så fyller du i formuläret nedan. Ange gärna när du kan vara med, samt om du har eventuella önskemål på vad du skulle kunna tänka dig att göra. 

Domarassistenter

Domarassistenter är viktiga kuggar under hela utställningen. Assistenten är den som hjälper domaren med att få fram alla katter, städa burar, torka bord. MSK har en assistentburen utställning där assistent också visar katten för domaren, så vi behöver flera assistenter.

Assistenterna visar också upp katterna i panelerna där Best-In-Show tas ut i slutet av dagen.

Att jobba som assistent är otroligt lärorikt. Du står på första parkett att lära dig hur olika domare dömer, vad som är specifikt med de olika raserna mm. SVERAK har också assistentutbildningar med jämna mellanrum.

Är du intresserad av gå assistent – kontakta vår assistentansvarige Angelica Weigl angelica@mellansvenskakattklubben.se

 

”Gått assistent sen 2013 och det är fortfarande lika kul. Brinner för att ge katten en bra upplevelse och lär mig om andra raser än min egen”

Angelica Weigl